Ticket #37387

'Connect' Macro not working in Windows 10

Eröffnet am: 2017-07-20 18:46 Letztes Update: 2017-10-05 17:52

Auswertung:
Verantwortlicher:
(Keine)
Typ:
Status:
Offen
Komponente:
Meilenstein:
(Keine)
Priorität:
7
Schweregrad:
7
Lösung:
Keine
Datei:
1
Vote
Score: 0
No votes
0.0% (0/0)
0.0% (0/0)

Details

I was trying to execute a .TTL script using Tera -Term macro on release teraterm-4.95.exe. But getting error "Link macro first. Use 'connect' macro" . The same script is running successfully on Windows 7 and is reporting error in Windows 10. Below is the script I used

:start connectstring = '/C=' inputbox 'Enter the COM port number of the optical probe:' 'Optical COM Port' '4' str2int portnumber inputstr if 0==result then

messagebox "That was not a valid COM port number, please try again." "Failed" end

Ticket-Verlauf (3/6 Historien)

2017-07-20 18:46 Aktualisiert von: sachin_devasia
  • New Ticket "'Connect' Macro not working in Windows 10" created
2017-08-19 22:55 Aktualisiert von: kekanath
Kommentar

I am also facing the same issue what is the solution for this pls advice

2017-10-04 03:32 Aktualisiert von: mikedavis
Kommentar

The macro will work in win10 version 10 build 10240

2017-10-05 17:52 Aktualisiert von: sachin_devasia
Kommentar

Does it work only in build 10240? I have Win10 Version 1607 (OS Build 14393.1593) which is the latest Current Branch (CB) release but macro is not working.

2017-10-10 19:20 Aktualisiert von: None
Kommentar

I am also facing the issue in windows 10 build 15063.332

Dateianhangliste

Bearbeiten

You are not logged in. I you are not logged in, your comment will be treated as an anonymous post. » Anmelden